Пт, 2024-04-19, 21:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Знаменитый командир батальона "Донбасс" Семен Семенченко наконец-то появился на публике без привычной балаклавы.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Россия не решится на полномасштабную агрессию в отношении Украины, считает директор военных программ центра Разумкова Николай Сунгуровский.
 


 

5  вересня о 16.00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається персональна виставка творів члена Національної спілки художників України Сергія Лиховида.


 

"Видача готівки в межах України за електронними платіжними засобами, емітованими як резидентами, так і нерезидентами, здійснюється в гривнях", - сказано в документі.


 

 

2 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +26...+28 градусів.


 

 

Президент Петро Порошенко обіцяє кадрові висновки через останні події під час проведення антитерористичної операції на сході України.
 


 

Ввечері суботи до Росії повернулися 9 російських десантників, затриманих тиждень тому на Донеччині, за 20 км від державного кордону.


 

 

Документальну стрічку про найскравіші події Майдану, зняту творчим об'єднанням "Вавилон-13", показали у Національному художньому музеї у Києві.
 


 

Починаючи з понеділка, 1 вересня, шість німецьких бомбардувальників братимуть участь у патрулюванні військами НАТО повітряного простору над країнами Балтії.


 

До питання розірвання дипломатичних відносин з Росією треба підійти прагматично, проте "не можна виключати жодного сценарію".


 

В связи с увеличением активности рынка жилой аренды, украинцы задумываются над покупкой квартиры с целью дальнейшей сдачи ее в аренду.