Пт, 2024-03-29, 07:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Наполегливі заклики до української влади про запровадження воєнного стану на територіях, де триває антитерористична операція, активізувалися у зв’язку із прямим вторгненням російських військ в Україну.
 

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Досить бути придатним до військової служби за станом здоров'я, не мати серйозних клопотів із законом, володіти розмовною англійською й успішно пройти стандартну армійську перевірку на профпридатність.


СБУ раскрыли коррупционную схему, которая позволила возглавляемому Раисой Богатыревой Минздраву во время государственных закупок лекарств и медицинских препаратов похитить из казны более 1 млрд 260 млн гривен.


 

При ліквідації наслідків обстрілу бойовиками у вівторок м.Краматорська Донецької області були задіяні 42 рятувальники ГСЧС і 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки.


Польські фермери розпочали у середу марш протесту і на тракторах прямують до Варшави за компенсацією для фермерів, за знищені кабанами угіддя та низькі ринкові ціни сільськогосподарської продукції.
 


 

У цього моста багато назв: Парковий міст, Міст любові, Малий міст Патона… Тут пари призначають побачення, чоловіки роблять пропозиції руки і серця, а на перилах пишуть про кохання.


 

 

Близько 8:10 у середу, 11 лютого краматорчани знову почули гул і постріли. Цього разу, щоправда, одиночні, не такі, як були напередодні, 10 лютого.


 

10 лютого, у центрі Одеси по вулиці Коблівській, 42 стався вибух у житловому будинку на другому поверсі. Тут розташовуються офіси Адвокатського кабінету і Центральної адвокатської контори, а також хостел More.


 

Всеукраинский Совет Церквей призывает верующих, в соответствии со своими религиозными убеждениями и возможностями участвовать в обороне Родины. Об этом говорится в обращении Всеукраинского Совета Церквей.


 

У ході минулої доби спостерігався маневр противника силами і засобами на лівий фланг Дебальцевського плацдарму, а також до його південній частині. Основна маса свіжих формувань терористів рухалася через Алчевськ.