Пт, 2024-03-29, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За повідомленням Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, на перейменування вулиць у Києві можуть витратити близько 4 млн грн. Фахівці «Публічного аудиту» вирішили здійснити незалежний аналіз, який показав, що заявлені показники завищені більш ніж утричі.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2015-02-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

20 лютого в Українському Музеї в Нью-Йорку презентують документальний фільм «Наша Надія» режисера Володимира Тихого. «Це почалося з Криму, декілька груп знімали референдум. Потім почалися події на Донбасі.


 

Харьковчанин Богдан Бондаренко и Ольга Саладуха из Донецка признаны лучшими легкоатлетами Украины 2014 года. Это стало известно по результатам опроса.


 

ГПУ выявила этот факт во время досудебного расследования по подозрению Александра Януковича в совершении ряда преступлений, заявил представитель ведомства Юрий Артеменко.
 


 

 

Бойовики обстрілюють з артилерії села Чорнухине і Троїцьке Луганської області на кордоні з Дебальцевим Донецької області.


 

У цій будівлі розташований сервісний центр "Ніка-Сервіс плюс", директором якого є лідер одеського Автомайдану Євген Резвушкін, а також офіс Автомайдану.


 

Росії не можна дозволити відкласти Договір про вільну торгівлю між Україною та Євросоюзом (DCFTA). Про це заявив віце-міністр закордонних справ Литви Андрюс Крівас


 

Державне агентство України з питань кіно заборонило російський фільм "Брат-2". Про це повідомляє прес-служба Держкіно. У відомстві зазначили, що фільм містить сцени, які є принизливими для українців за національною ознакою.


 

Первая встреча 1/8 финала Лиги Чемпионов между донецким «Шахтёром» и мюнхенской «Баварией» победителя не выявила. Поединок, состоявшийся на «Арене Львов», завершился вничью – 0:0.
 


 

Збройні сили України проводять планове організоване відведення підрозділів з Дебальцевого (Донецька обл.) і станом на зараз вже виведено 80% підрозділів, заявляє президент України Петро Порошенко.


 

Національна рада реформ визначила 15 відповідальних чиновників, які будуть відповідати за проведення ключових реформ. Про це повідомив заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків.


 

Від середи, 18 лютого, в Києві подорожчали соціальні сорти хліба на 10-12%. Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Київхліб". "Із 18 лютого 2015 року будуть введені в дію нові відпускні ціни.


 

Загальний бокс-офіс (касові збори) кінотеатральних релізів в Україні в 2014 році перевищив 942,7 млн грн, свідчать дані проекту Національної стратегії розвитку кіноіндустрії України на 2015-20 рр.


 

 

Приватизація державних компаній, доходи від якої закладені в бюджеті на рівні 17 млрд грн, може початися не раніше другої половини 2015 року.


 

США дозволили експорт безпілотників з зброєю на борту: Держдепартамент оголосив про нову експортної політики, вперше дозволивши поставки за кордон військових машин такого роду.


 

У зв'язку з безперервними обстрілами на Донбасі та недотриманням положень Мінських домовленостей можливість досягнення миру в регіоні залишається під питанням.