Чт, 2024-03-28, 19:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Сьогодні, 5 березня, у Сеймі Польщі урочисто відкрито виставку, присвячену минулорічним акціям протесту в Україні, котрі привели до зміни влади в країні.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-03-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Хмельницький міськрайонний суд притягнув до кримінальної відповідальності двох мешканців Хмельницької області, яких визнано винними у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України.


 

Верховна Рада ухвалила закон "Про чисельність Збройних сил України", внесений президентом Петром Порошенком. За відповідний законопроект ( №2269) сьогодні, 5 березня, проголосували 270 із 314 народних депутатів.


 

Верховна Рада ухвалила закон про внесення зміни до ст.73 Кодексу законів про працю України. За відповідний закон (№2187) сьогодні, 5 березня, проголосували 244 народних депутата із 322 зареєстрованих у сесійній залі.


 

Президент Польши Бронислав Коморовский одобрил ратификацию Соглашения об ассоциации между Украиной и ЕС. Об этом сообщает пресс-служба Президента Польши.


 

В 2007-ом году студия Crytek выпустила игру, основной фишкой которой стала разрушаемость, тотальная, почти повсеместная. Вы могли подойти к дому и разбить его, могли поднять машину.


 

США уже начали консультации с европейскими партнерами относительно дальнейших мер давления на Россию в случае невыполнения ею минских соглашений.


 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ отримала 15 броньованих машин від Євросоюзу. Про це повідомляє прес-служба постійного представництва Швеції в ОБСЄ.


 

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський вважає, що недавні смерті колишніх голів Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко і Михайла Чечетова - не випадкові і пов'язані з тим, що вони надто багато знали.


 

Президент України Петро Порошенко підкреслює необхідність спрощення процедури перетину лінії зіткнення на Донбасі для мирних громадян, у чому має допомогти реалізація проекту "Цифрова Україна".


 

Українські Збройні сили сьогодні, 4 березня, почали відведення від лінії зіткнення самохідних артилерійських установок 2С3 "Акація", повідомляє прес-центр АТО.