Сб, 2024-04-20, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Згідно отриманих сьогодні, 7 березня 2015 року, результатів другого дня змагань у Контіолахті (Фінляндія), під час проведення чемпіонату світу-2015 з біатлону українка Валентина Семеренко посіла почесну третю сходинку серед жінок на дистанції 7 км (спринт).

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Підприємства теплової комунальної енергетики стягуватимуть плату за тепло протягом 12 місяців, а не лише під час опалювального сезону. Про це журналістам в Кабміні сказав голова Національної комісії регулювання енергетики та комунальних послуг.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон України № 218-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності пов'язаних з банком осіб". Про це у п'ятницю 6 березня повідомляється на офіційному сайті парламенту.


 

Для жителів Києва, які не встигли повірити або замінити квартирні прилади обліку холодної води, до 1 червня 2015-го діятиме алгоритм нарахування плати за послуги водопостачання по соціально-орієнтованим нормам.


 

Медленно, день за днём сходить снег. Для каждого владельца автомобиля это говорит о том, что не за горами время менять резину. Как не ошибиться с выбором?


 

Про це йшлося під час зустрічі голови облдержадміністрації Олега Синютки з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Люком Якобсом.


 

Чиновники мэрии рассказали о планах реформирования медицинской сферы Киева, которые станут основой для медицинской реформы во всей Украине.


 

До Києва 6 березня прилетів російський музикант Андрій Макаревич, який за активну громадянську позицію отримав премію Московської Гельсінкської спілки.


 

В Будинку футболу на позачерговому XVII Конгресі було обрано нового президента Федерації футболу України. Ним став віце-президент ФФУ, а також народний депутат України Андрій Павелко.


 

Служба безпеки України запобігла терористичному акту в Херсоні, повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський. "Злочин мав бути вчинений членами т.зв. "Російської православної армії" (РПА).


 

6 березня низка депутатів на чолі з лідером фракції Радикальної партії Олегом Ляшком заблокували трибуну і не дали голові Нацбанку Валерії Гонтарєвій завершити доповідь з трибуни Верховної Ради.