Чт, 2024-04-25, 09:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що слідчим, які розслідують особливо важливі кримінальні злочини, буде збільшена заробітна плата до 30 тисяч гривень на місяць.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

До відповідальності буде притягнений кожен, чиї дії підпадають під Кримінальний кодекс. Про це  заявив генеральний прокурор Віктор Шокін.


 

 

У Донецькій області затримали спільницю Миколи Гриненка, підозрюваного в розстрілі правоохоронців увечері 23 лютого в Маріуполі.


 

 

Спеціальні банери із закликами не нести на могили пластикові вінки та квіти встановлюють на входах до кладовищ за ініціативи Бюро УГКЦ з питань екології.


 

Начальників управлінь охорони, використання і відновлення водних біоресурсів та регулювання риболовецької діяльності Запорізької та Донецької областей затримано під час отримання хабара.


 

Процес об'єднання патрульно-постової служби та Державтоінспекції в Києві має завершитись у червні 2015 року. Про це заявив віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій.


 

Приметы ребенка: Возраст на вид 12 лет; рост около 140 см; худощавого телосложения, имела сутуловатость; волосы русые, прямые длинные, почти до пояса.


 

У Франції в неділю, 29 березня, відбувається друге коло місцевих виборів. У першому колі тиждень тому правоцентристська коаліція Саркозі здобула найбільшого успіху, крайній правий Національний фронт Ле Пен став другим.


 

В столице появился новый вид альфонсов – они представляются бойцами АТО. Рассказывая об ужасах войны, мошенник выманивают у женщин деньги и исчезают.


 

28 марта около 22.30 в милицию поступило сообщение о взрыве в волонтерском центре в Одессе на улице Старопортофранковской, 14А. По данному адресу размещался офис одной из общественных организаций, занимавшейся помощью воинам АТО.