Вт, 2024-03-19, 12:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Бесплатно пускать в подземку престанут участников Великой отечественной войны, детей войны и ветеранов труда.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2015-04-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Симфонічний оркестр канадського міста Торонто звільнив піаністку українського походження Валентину Лисицю через поширювані нею в соціальних мережах коментарі на підтримку проросійських сепаратистів на сході України.


 

Патріарх Київський та всієї Руси-України Філарет закликає російських військових і залежні від Росії озброєні загони на Донбасі, а також українське військове керівництво антитерористичної операції зробити все можливе задля встановлення Великоднього миру на Донбасі.


 

Президент України Петро Порошенко у вівторок, 7 квітня, підписав закон про суспільне телерадіомовлення. Свій підпис під нормативним актом глава держави поставив на презентації національного суспільного мовлення в "Мистецькому Арсеналі" в Києві.


 

Вчера правоохранители задержали прокурора Краматорска и начальника по борьбе с экономическими преступлениями Краматорской милиции за системное взяточничество.


 

Набор кандидатов в патрульную службу вскоре начнется еще в трех городах: Одессе, Львове и Харькове. Об этом сообщил министр внутренних дел Арсен Аваков.


 

В Киеве во вторник, 7 апреля, в связи с проведением акций с массовым участием граждан милиция вводит усиленный режим охраны общественного порядка.
 


 

Коммерческие производители овощей в Украине в 2015 году могут собрать наименьший урожай за последние 5-7 лет из-за сокращения производственных площадей, вызванного ростом расходов на посевную кампанию и уход за плантациями.


 

Киевский апелляционный административный суд поддержал позицию прокуратуры Киево-Святошинского района и оставил без изменений решение суда первой инстанции об отмене решения сельского совета.


 

Бориспільський міськрайонний суд Київської області 6 квітня випустив на волю винних у побитті журналістки, народного депутата Тетяни Чорновол. Про це повідомляє прес-служба "Народного фронту".