Пт, 2024-04-19, 13:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У сороковини з дня загибелі російського опозиціонера Бориса Нємцова телеканал "Дождь" влаштував марафон, присвячений вшануванню його пам'яті під назвою "Нємцов міст". Участь у ньому взяла й українська група "Океан Ельзи".

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Печерський районний суд Києва дав дозвіл на затримання колишнього народного депутата Андрія Пінчука та обрання йому міри запобіжного заходу за підписання протоколів голосування за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року.


 

Фінансування акцій з дестабілізації ситуації в Україні, які, зокрема, можливі на Великодні свята, надходить з офісів екс-прем'єра Миколи Азарова, а також колишніх нардепів від фракції Партії регіонів Олега Царьова і Володимира Олійника.


 

Війна України з проросійськими сепаратистами і крихкість української економіки похитнула впевненість інвесторів у платоспроможності українських банків і компаній, через що деякі великі емітенти мають проблеми з виплатою своїх боргових зобов'язань.


 

В наше время многие украинцы выбирают образование в Польше и посещение данной страны с туристической целью или трудоустройства.


 

Народні депутати не підтримали у другому читанні та в цілому законопроект № 0948 "Про парламентську опозицію" (друге читання). За поправку, яка передбачала відхилення даного законопроекту сьогодні, 8 квітня, проголосували 228 нардепів.


 

Верховна Рада ухвалила Закон "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Кіпр про співпрацю у сфері оборони" (№0011). За це рішення проголосували 266 народних депутатів із 348.


 

Принадлежащая Ринату Ахметова энергетическая компания ДТЭК собирается отстаивать свои интересы в международных судах, если покупку «Днепроэнерго» признают незаконной. Об этом говорится в заявлении компании.


 

Денежные вклады украинцев уже начали проверять в банках. В первую очередь под удар попали те, кто решил оформить визы для поездки за границу.


 

Кабінет міністрів 8 квітня розгляне законопроект щодо запровадження контрактно-конкурсної системи в усіх закладах культури України. Про це заявив на брифінгу віце-прем'єр-міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко.