Вт, 2024-03-19, 09:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна в 2014 році зекономила близько 3,4 млрд дол. завдяки відмові від дорогого російського газу, диверсифікації постачань палива і відмови від посередників у постачанні газу.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Смеситель – деталь сантехники, которая перемешивает воду холодную с горячей непосредственно в кране. Основная часть данной детали – механизм запорно-регулирующий, в него включен клапан.


 

Глава Національного банку України Валерія Гонтарєва заявляє про стабілізацію валютного ринку в останні тижні і початок роботи над поетапним усуненням валютних обмежень.


 

Керівники дніпропетровського "Дніпра" зробили пропозицію лідеру команди, півзахисникові збірної України Євгену Коноплянці про новий контракт. У нинішньому сезоні на рахунку Євгена 28 матчів у всіх турнірах, в яких він забив сім голів.


 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін відкидає амністію бойовиків, причетних до обстрілу Маріуполя (Донецька область) 24 січня і збиття літака Malaysia Airlines.


 

З Черкас у зону проведення антитерористичної операції в рамках ротації відправилася зведена група рятувальників управління ДСНС у Черкаській області.


 

В Одессе продолжается осуществляемая Службой безопасности Украины во взаимодействии с другими силовыми ведомствами зачистка города от террористов, диверсантов, провокаторов, оружия и средств поражения.


 

Руководители шахт начали решать вопрос принудительной "мобилизации" в ряды террористов деньгами. Так называемую дань боевикам платят из зарплат самих шахтеров.


 

Руководитель фракции "Самопомич" Олег Березюк в 2014 году получил доход в размере 1 469 409,4 гривен, из которых 84 594,74 гривен составила его зарплата. Об этом говорится в декларации политика, обнародованной на сайте Верховной Рады.


 

Ринок землі в Україні має з'явитися достатньо швидко - мораторій може бути знятий вже з 1 січня 2016 року. Про це в інтерв'ю сказав голова Адміністрації президента України Борис Ложкін.


 

Постоянная работа в Киеве, пусть даже и не супероплачиваемая, для многих уже предел мечтаний. Особенно на фоне сегодняшней тяжелейшей ситуации в стране.


 

Под хостингом понимают управление своим ресурсом в режиме онлайн. А вот как будет выглядеть этот ресурс, уже вопрос конкретной направленности хостинга.


 

И. о. главы "Государственной продовольственной зерновой корпорации" Валерий Томиленко заявил о том, что за первые сто дней работы его команде удалось остановить десятки теневых схем.