Вт, 2024-03-19, 05:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Киевраде рассматривают возможность поменять символику на фигуре памятника "Родина-мать", но никаких предложений о демонтаже этого памятника нет и их, соответственно, не рассматривают.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2015-04-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Як повідомили у прес-службі президента, про це він заявив у четвер, 16 квітня, на засіданні Національної ради реформ з розгляду пропозицій Міністерства охорони здоров`я щодо реформування галузі.


 

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна з легкістю пробилася до чвертьфіналу ґрунтового турніру в Колумбії з призовим фондом 250 тисяч доларів.


 

15 квітня в Україні розпочинається десятий фестиваль "Дні Польського Кіно". В рамках фестивалю українські глядачі побачать найкращі сучасні польські фільми, в тому числі, "Іду" Павла Павліковського - картину, яка отримала Оскар.


 

Киевское "Динамо" и днепропетровский "Днепр" проведут первые поединки 1/4 финала Лиги Европы. Подопечные Сергея Реброва на НСК "Олимпийский" примут итальянскую "Фиорентину", а команда Мирона Маркевича в Бельгии сыграет с "Брюгге".


 

В Европейском Союзе не собираются еще раз откладывать имплементацию Соглашения об углубленной и всеобъемлющей зоне свободной торговли с Украиной.


 

Вслед за Юлией Паратовой (53 кг), которая 12 апреля с огромным преимуществом повторно подтвердила свой статус сильнейшей на континенте, Юлия Калина (63 кг) принесла Украине еще одно золото на чемпионате Европы по тяжело атлетике.


 

"Львовщина возвращает себе реноме газодобывающего региона. После знаменитой Дашавы, которую безжалостно выкачали на нужды СССР, здесь не удавалось найти значительных залежей газа.


 

Зі слів Петренка, депутати врахували всі зауваження, які були зроблені Європейською комісією "За демократію через право" ("Венеціанська комісія"). Голова Мін'юсту розраховує, що парламент найближчим часом розгляне запропоновані зміни.