Сб, 2024-04-20, 14:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент Бєларусі Олександр Лукашенко не буде присутній 9 травня у Москві на параді на честь 70-річчя Перемоги. Про це Лукашенко заявив на республіканському суботнику.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-04-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Антиукраїнською діяльністю Сергія Ківалова займаються спецслужби. Крім цього, не виключені арешти його співучасників. Про це заявила депутат від партії "Воля" Ірина Суслова.


 

Вечером 17 апреля в Крыму избили Леонида Кузьмина - активиста, которого ранее судили за украинскую символику после задержания на акции памяти Тараса Шевченко в Симферополе 9 марта 2015 года.


 

Українська влада у рамках проведення переговорів з реструктуризації частини державного боргу, а також квазідержавних боргів загальним обсягом 15,3 млрд дол, не погодилася з низкою умов ключових кредиторів, що об'єднані у кредитний Комітет.


 

Каспер Ренкавек - експерт з міжнародного тероризму та терористичних угруповань Польського інституту міжнародних справ у Варшаві. У своєму дослідженні він стверджує, що на Донбасі на боці сепаратистів воювали представники 27 національностей.


 

Україна отримала менше половини з пакету міжнародної допомоги в 40 млрд дол. і сподівається, що фінансова допомога продовжить рости. Про це заявила голова Мінфіну України Наталя Яресько в Інституті Міжнародної економіки Петерсона у Вашингтоні (США).


 

У Харкові невідомі повалили ще два пам’ятники вождю світового пролетаріату Володимиру Леніну. Відеозапис повалення пам’ятників Леніну, датований 17 квітня.


 

 

Канцлер Германии Ангела Меркель видит возможность углубления экономического сотрудничества ЕС с Россией в долгосрочной перспективе.


 

Поздним вечером пятницы, 17 апреля, в киевском Дворце спорта завершились поединки между украинскими и российскими боксерами в рамках Всемирной серии бокса.
 


 

Президент України Петро Порошенко ініціює проведення засідання Всесвітнього конгресу українців, повідомив заступник голови Адміністрації Валерій Чалий.