Вт, 2024-03-19, 13:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Украинская молодежная сборная по самбо завоевала 19 медалей на чемпионате Европы, который прошел 17-19 апреля в сербском городе Нови Сад. Из полученных наград 4 - золотые, 9 - серебряные и 6 – бронзовые.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Украине запустится система онлайн-верификации гражданина BankID. Как сообщается, это совместный проект ПриватБанка, Ощадбанка и Яники Мерило. В течение месяца верификация через BankID станет доступна на сайте Днепропетровского горсовета.


 

Бой Александра Усика и Андрея Князева за титул Интерконтинентального чемпиона WBO, который состоялся 18 апреля в Киеве и завершился победой украинца техническим нокаутом в восьмом раунде, стал в Украине самым рейтинговым спортивным событием 2015 года.
 


 

Верховна Рада ухвалила постанову про заяву "Відсіч збройної агресії Російської Федерації та подолання її наслідків" ( №2332). За це рішення проголосували 259 із 316 народних депутатів, зареєстрованих сьогодні, 21 квітня, у сесійній залі.


 

Півзахисник збірної України та дніпропетровського "Дніпра", Євген Коноплянка влітку стане вільним агентом, що робить його одним з найпомітніших футболістів на трансферному ринку. Задарма здобути Коноплянку планує багато клубів.


 

Кабінет міністрів України 25 березня затвердив узгоджений зі Світовим банком та Енергетичним співтовариством план реформування нафтогазового сектора країни. Відповідне рішення закріплене урядовим розпорядженням №375-р.


 

Новообраний президент Федерації футболу України Андрій Павелко заявив, що наступний чемпіонат Прем'єр-ліги відбудеться у новому форматі. Судячи з його заяви, 14 команд у чемпіонаті, як тепер, точно не буде.


 

У рукописі з Британської бібліотеки, датованому 1340 роком, знайшли малюнок, що зображує релігійного персонажа, напрочуд схожого на одного з ключових героїв популярної стрічки "Зоряні війни".


 

Економічна криза, яку переживає Україна, є наслідком низки факторів, заявила міністр фінансів Наталія . "По-перше, Україна має 74-річну історію комунізму і планової економіки. По-четверте, це руйнівний вплив війни, яка триває вже рік".


 

Керівництво Міжнародного валютного фонду позитивно оцінює перебіг реформ і зусилля українського уряду з виконання умов, передбачених програмою кредитування Фонду. Про це розповів у понеділок, 20 квітня, у Вашингтоні міністр економіки України Айварас Абромавічус.