Вт, 2024-03-19, 13:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко підписав закон №307-VIII "Про внесення змін до ст. 2 закону України "Про загальну структуру і чисельність Служби безпеки України", згідно з яким загальна чисельність СБУ встановлюється у кількості 27 тис. осіб.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Законопроектом передбачається розмежування політичних та адміністративних посад, запровадження конкурсів на всі державні посади, в тому числі керівників, департизація чиновників, посилення відповідальності за виконання обов’язків, прозора модель оплати праці.


 

Режиссером нового клипа стал Влад Разиховский, ранее он уже снимал для "Другої Ріки" фильм Supernation и видео на песню "Чую" ("Слышу"). Операторами - Алексей Даценко, Кадим Тарасов.


 

Президент Петр Порошенко заявляет о 6,5 тысячах погибших военнослужащих и гражданских в ходе конфликта на Донбассе. Об этом Порошенко сказал в интервью французскому телеканалу iTele.


 

"Зараз Київський патріархат підтримують 60% населення. В той час, як Московський патріархат не може відкрито допомагати захисникам Донбасу, тому що нема благословення з боку Московського патріарха. Ми хочемо, щоб усе православ'я в Україні об'єдналося.


 

Для получения отличного урожая картофеля необходимо подготовить качественный посадочный материал. Это важнейший фактор, определяющий


 

Украина не намерена менять текст Соглашения об ассоциации с Европейским Союзом как в политической части, так и в части построения зоны свободной торговли с ЕС - первый заместитель министра иностранных дел Украины Наталья Галибаренко.


 

Известная украинская группа "5'nizza" продолжает удивлять своих поклонников. После почти десятилетнего перерыва ребята снова вместе на сцене. В эфире "Радио Аристократы" артисты представили новую композицию I Believe In You.


 

Почти две сотни короткометражных фильмов со всего мира, киношкола, мастерская помощи режиссерам, площадка под открытым небом и два кинотеатра объединят нынешний фестиваль.


 

Стратегічні домовленості у сфері військово-технічного співробітництва обох країн досягнуті у рамках робочого візиту президента України Петра Порошенка до Франції.


 

Президент України Петро Порошенко висловив впевненість, що на саміті "Східного партнерства", який пройде в Ризі в травні, буде знайдений формат для впровадження безвізового режиму з ЄС вже з 1 січня.