Вт, 2024-03-19, 05:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Португалія ратифікувала Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Про це в п'ятницю 24 квітня повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-04-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В апреле 2015 года 15 депутатов предложили Раде национализировать сеть супермаркетов АТБ за якобы финансирование сепаратистов. В компании обвинения отвергли и пригрозили инициаторам судебными исками.


 

У Ньйоні сьогодні, 24 квітня, відбулося жеребкування півфінальної стадії Ліги Європи, куди потрапили два італійських клуби - "Наполі" і "Фіорентина", український "Дніпро", а також чинний переможець турніру - іспанська "Севілья".


 

"На даний момент делегацію адвокатів міста Києва – а це 60 осіб – не пускають на засідання. При вході стоять молодики, в народі їх називають "тітушки", і не дають нам пройти", - сказав Ясиновський.


 

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) першого перегляду програми розширеного фінансування EFF, за підсумками якого Україна може отримати другий транш програми SDR1,182 млрд (близько 1,63 млрд дол), прибуде до Києва 29 травня.


 

Служба безопасности Украины с начала прошлого года проводила расследование около 3 тысяч уголовных производств в отношении терроризма. Об этом на брифинге сообщил советник председателя СБУ Маркиян Лубкивский.


 

Владелец крупнейшего частного энергетического холднига Украины ДТЭК Ринат Ахметов защищает интересы своей компании, шантажируя государство митингами шахтеров.


 

В современном мире существует огромное количество разнообразных заболеваний, из которых высокую смертность вызывают не только сердечно-сосудистые заболевания, но также и онкологические заболевания.


 

У Києві, на НСК "Олімпійський", відбувся поєдинок у відповідь чвертьфінальної стадії Ліги Європи, в якому дніпропетровський "Дніпро" приймав бельгійський "Брюгге".


 

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активні обстріли позицій українських військ, використовуючи стрілецьке озброєння, автоматичні і станкові гранатомети, важкі артилерійські системи калібру 122-мм, 120-мм міномети.


 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін наголошує, що Україна та Європейський Союз не будуть переносити створення зони вільної торгівлі, спільний ринок запрацює з 1 січня 2016 року.