Вт, 2024-03-19, 04:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Украина призывает компании из стран ЕС стать акционерами украинской газотранспортной системы (ГТС), чтобы повысить энергетическую независимость в Европе, заявил премьер-министр Арсений Яценюк.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В настоящее время экономика Украины достигла своего "дна", но, начиная со второго квартала 2015 года, ожидается постепенное восстановление экономической активности, сообщается на странице Национального банка Украины.


 

Сборная Украины сыграла вничью в седьмом туре командного чемпионата мира по шахматам среди женщин, который проходит в Чэнду (Китай) с командой Китая со счетом 2:2.


 

Для получения высококачественного пола лучше воспользоваться услугами людей строительных профессий. Но если для вас интересно все новое приобретаем все необходимые стройматериалы.


 

Як повідомляє МЗС, місцем збору громадян України визначено консульство України в Непалі за адресою: House No. 122, Bhagwan Marg, Narayan Chour, Naxal, Kathmandu, Nepal.


 

Кількість озброєних провокацій з боку бойовиків в зоні АТО збільшується, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Україна відпрацьовує умови співпраці з Туреччиною в створенні турецького ракетно-космічного комплексу, повідомив керівник Державного космічного агентства України (ДКАУ) Олег Уруський.


 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не виключає провокацій на травневі свята у Києві, Харкові, Дніпропетровську та Одесі, і попереджає, що міліція діятиме жорстко задля їхнього запобігання.


 

Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною у неділю відвідали V міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал". Глава держави ознайомився з великим вибором цікавих книжок.


 

Съемки нового видео продолжались в режиме строгой секретности, с площадки было запрещено выкладывать в Сети хотя бы селфи. В клипе снялся не только "Океан Эльзы", а четыре сотни поклонников.


 

Президент Європейської Ради Дональд Туск на саміті Східного партнерства у Ризі прагне зобов’язати ЄС і Україну запровадити безвізовий режим для українських громадян "якнайскоріше, наскільки це можливо".