Вт, 2024-03-19, 09:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Когда нужно сделать покупку камеры видеонаблюдения, то экономить лучше не стоит. Зачем покупать дешёвые товары, которые долго не прослужат, а потом тратить лишние деньги на ремонт, или на новую покупку?

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-04-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Украина рассчитывает получить порядка 3 млрд долл. прямых иностранных инвестиций до конца 2015 года по линии Европейского банка реконструкции и развития и Европейского инвестиционного банка, сказал премьер-министр Украины Арсений Яценюк.


 

На мужском командном чемпионате мира по шахматам, который проходит в Цахкадзоре (Армения), сборная Украины заняла второе место в итоговой турнирной таблице, сыграв накануне вничью со сборной Венгрии со счетом 2:2.


 

Зокрема, 70 млн євро будуть виділені в рамках спецпакету заходів з підтримки розвитку приватного сектора, яким передбачено підтримку малих і середніх підприємств у різних регіонах України, створення робочих місць тощо.


 

Шахтерские протесты в центре Киева обошлись их заказчикам в 10 миллионов гривень. Журналисты программы "Деньги" подсчитали, сколько миллионов было потрачено на массовку и настоящих шахтеров по вызову.


 

У парку "Позняки" в Києві з'явилася Перша всеукраїнська алея патріотів пам'яті Кузьми "Скрябіна". Також у парку відбулася акція "Посади "Дерево-пісню". Про це повідомляє прес-служба КМДА.


 

Європейська комісія готова надати 70 мільйонів євро для будівництва конфайнменту над зруйнованим 4-им енергоблоком Чорнобильської АЕС. Про це на прес-конференції за результатами 17-го саміту "Україна-ЄС" заявив президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер.


 

Уряд України 29 квітня на своєму засіданні представить нову модель пенсійного забезпечення, згідно з якою ліквідують спецпенсії, а з 2017 року введуть накопичувальну систему пенсій.


 

З ініціативи місії ОБСЄ Єдиний штаб патріотичних сил Одеси погодив з представниками влади, силових структур та прибічниками "Антимайдану" проведення 2 травня поминальних заходів, пов'язаних з торішніми трагічними подіями в Будинку профспілок.


 

Европейские страны-партнеры поставляют оружие Украине, но не обо всем в этой сфере можно говорить. Об этом 27 апреля сообщил заместитель главы Администрации президента Украины Валерий Чалый.


 

За словами народного депутата України та координатора групи "ІС" Дмитра Тимчука "Цей проект націлений на те, щоб зупинити хвилю пропаганди і спекуляцій з приводу святкування Дня Перемоги, ветеранів та нагород Другої світової війни.