Вт, 2024-03-19, 09:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українець Сергій Стаховський легко пробився в друге коло одиночного розряду на турнірі Асоціації тенісистів професіоналів (АТР) в Мюнхені (Німеччина) з призовим фондом 439,4 тисячі євро.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Мер Києва Віталій Кличко попросив допомоги у сенаторів США в реалізації проектів зі створення реабілітаційних центрів для ветеранів (українських бійців), які повертаються додому з зони АТО.


 

Накопичувальну пенсійну систему планується запровадити з 1 січня 2017 року. Про це заявив міністр соцполітики Павло Розенко, який також просить направити відповідні законопроекти до ВР.


 

Поліція Балтимора відома своєю "лайкою, порочністю і жорстокістю", пишуть американські ЗМІ, але це не вибачає "тупоголових заколотників", які трощили райони, де самі ж і живуть.


 

Австрійська компанія AMIC Energy Management GmbH (AMIC) закрила угоду з російським "Лукойлом" про купівлю 100% акцій "Лукойл-Україна", що володіє близько 240 АЗС і 6 нафтобазами на території України.


 

Міністр культури Румунії Іонуц Вулпеску під час заходу з нагоди Міжнародного дня книги вирішив поговорити про важливість читання. Міністр продемонстрував свою ерудицію.


 

Раніше космонавт Михайло Корнієнко і астронавт Скотт Келлі, які знаходяться на МКС, заявили, що космічний корабель "Прогрес" почав падіння і встановити зв'язок з ним вже не представляється можливим.


 

У рамках антитерористичної зачистки напередодні травневих свят Служба безпеки України затримала в Одесі 12 осіб. Про це сьогодні, 29 квітня, на брифінгу заявила речниця відомства Олена Гітлянська.


 

До консервації архітектурних знахідок на Поштовій площі залучено вчених Національного заповідника "Хортиця", які мають досвід реставрації козацьких дерев'яних човнів - "чайок".


 

Укроборонпром передав Міністерству оборони України нову партію відремонтованих танків Т-64Б. Техніка прибула на завод безпосередньо із зони бойових дій на сході країни.


 

Генеральна прокуратура встановила факти перешкоджання розслідуванню злочинів проти активістів Революції гідності з боку співробітників правоохоронних органів та відкрила кримінальне провадження.


 

Говоря о покупке детской одежды сразу же хочется отметить отличный украинский онлайн-магазин, где вы всегда найдете, что приобрести своему ребенку.


 

Адвокат Марк Фейгін не виключає, що українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко після суду в РФ відправлять відбувати термін в Україні.


 

В процессе различных операций по недвижимости может встать вопрос об оценке имущества. Будь то купля/продажа, обмен или ипотека, необходимо знать себестоимость объекта.


 

Фронт займання в районі Чорнобильської зони оточений і зупинений, гасіння пожежі триває. Про це сьогодні, 29 квітня, йдеться в щоденному зведенні Держслужби з надзвичайних ситуацій.