Ср, 2024-04-24, 13:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За інформацією УНІАН, в акції беруть участь понад 500 осіб, з яких майже половина одягнені у військову форму. Учасники ходи вшанували пам’ять героїв Небесної сотні на вулиці Інститутській в Києві.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Петр Порошенко провел встречу с делегацией Конгресса Соединенных Штатов Америки, которая на днях будет принимать участие в заседании Парламентской Ассамблеи ОБСЕ в Хельсинки, Финляндия.Об этом сегодня, 3 июля, сообщает пресс-служба Президента.


 

Украинский полузащитник Евгений Коноплянка продолжит карьеру в испанской "Севильи". Об этом сообщает сайт испанского клуба. Коноплянка и клуб пришли к принципиальному соглашению.


 

В автокатастрофе погиб львовский певец Владислав Левицкий. Об этом сегодня, 3 июля, в Facebook сообщил радиоведущий Андрей Великий. По его словам, произошло лобовое столкновение с фурой.


 

Президент Європарламенту Мартін Шульц сьогодні, 3 липня, виступив у Верховній Раді. Він заявив, що ЄС буде продовжувати санкції проти Росії, але бачить можливість вирішення конфлікту на сході України тільки політичним шляхом і обов'язково за участю РФ.


 

У Києві  2 липня, відбувся перший випуск поліцейської академії патрульної служби на базі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції НАВСУ.


 

Ключовий кредитор України Міжнародний валютний фонд завершив перший перегляд програми співробітництва з Україною з використанням механізму розширеного фінансування (Extended Fund Facility).


 

Фінальний матч Чемпіонату світу з шахів серед жінок відбудеться у Львові. Про це домовилися президент України Петро Порошенко та президент Міжнародної шахової федерації (ФІДЕ) Кірсан Ілюмжинов.


 

Європейський банк реконструкції та розвитку готовий надати підтримку Україні в організації поставок газу з Європейського Союзу і в питаннях приватизації державного майна.


 

З півночі до 6 години ранку в районі проведення АТО зафіксовано всього 3 обстріли бойовиками позицій українських військових. Про це сьогодні зранку, 3 липня, йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.