Ср, 2024-04-24, 12:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Рада коаліції вирішила у четвер, 9 липня, провести позачергове засідання Верховної Ради. Про це повідомив прес-секретар голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент Болгарії Росен Плевнелієв заявляє, що його країна вважає Крим Україною і ніколи не визнає результатів незаконних референдумів у Донецьку і Луганську. Про це він сказав на спільній з президентом України Петром Порошенком прес-конференції у Києві.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міненерго контрактувати судна для поставки енергетичного вугілля по морю для зниження залежності від РФ. "Повинна бути жорстка диверсифікація поставок", - сказав прем'єр.


 

Наразі стоїть питання щодо запуску патрульної поліції в містах-мільйонниках. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк. "На черзі у нас буде Одеса, Львів і Харків. В Одесі вже буквально на початку серпня патрулі запрацюють.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пропонує у вересні-жовтні запустити у тестовому режимі нову модель ринку електроенергії, яка передбачає перехід на прямі контракти споживачів і виробників електроенергії, а також вводить біржову торгівлю електроенергією.


 

Главы МИД Украины и Болгарии Павел Климкин и Даниэл Митов договорились о строительстве совместной переправы через Дунай. Об этом 6 июля сообщил пресс-центр Администрации президента Украины.


 

Золотовалютные резервы Национального банка Украины за июнь выросли на 3,5%, или на 346 млн долл., - до 10,264 млрд долл., сообщается на сайте Национального банка Украины.


 

Лидер сборной Украины, и пока ещё, до 31 июля, футболист "Днепра" Евгений Коноплянка не собирается надолго задерживаться в "Севилье", в клубе, в который он перейдёт после окончания контракта с сине-бело-голубыми. Цель Коноплянки - "Барселона".
 


 

Людей, имеющих собственные креативные идеи по этому поводу, приглашают поделиться ими в электронном опросе, проводимом на сайте Министерства культуры.


 

6 липня після відносного затишшя бойовики помітно активізувалися по всій лінії розмежування з 18.00 до опівночі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.