Пт, 2024-03-29, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У селі Лавки триває масштабна спецоперація із затримання представників ПС. Один із нападників скористався своїм мобільним телефоном, сигнал засікли правоохоронці й нині вони дізналися точне їхнє місцеперебування.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-07-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Верховна Рада прийняла закон, який відкриває інформацію про власність чиновників. За ухвалення відповідного законопроекту 2423 проголосували 240 народних депутатів.


 

Господарський суд Одеської області в понеділок повторно розглянув і задовольнив позовну заяву Одеської міської ради до ТОВ "Одеса аеропорт девелопмент" і ТОВ "Міжнародний аеропорт "Одеса".


 

Після досягнення історичної угоди між Грецією та ЄС щодо майбутнього країни в єврозоні опублікувано перелік вимог.


 

Власник клубу Сергій Курченко зажадав перевести з розрахункового рахунку один мільйон доларів, отриманих від ТРК "Україна" за реалізацію телевізійних прав, що спричинило арешт генерального директора "Металіста" Віктора Згоніка, суд наклав арешт і на рахунки клубу.


 

На Потьомкінських сходах встановлено пам'ятну табличку, яка свідчить про те, що найзнаменитішим сходам в історії кіно присвоєно статус "Скарб європейської кінокультури". З ініціативою встановлення пам'ятного знака виступила Європейська кіноакадемія.


 

Сьогодні в Одесі, 14 липня, відбудеться поєдинок за Суперкубок України, в якому зустрінуться дві найтитулованіші команди країни. "Динамо" після перемоги і в чемпіонаті, і в Кубку має психологічну перевагу.


 

Госавтоинспекция Черкасс запустила сервис интерактивного обмена информацией (фотографиями и видеозаписями) между гражданами и Госавтоинспекций. Очевидцы могут зафиксировать факт нарушения правил при помощи мобильного телефона или регистратора.


 

 

У Львові біля двох дільничних пунктів міліції сталися вибухи. Поранено двох міліціонерів. Про це повідомили в Управлінні МВС на Львівщині.


 

 

СБУ затримала двох представників "Правого сектору" з тих, що переховувалися на Закарпатті. Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.


 

На сегодняшний день приборы измерения влажности применяют во многих сферах деятельности - строительстве, мебельной, сельскохозяйственной деятельности.


 

Сейчас интеграция решений видеоконференцсвязи в работу компаний становится все более популярной. Поэтому старт-ап именно в этой сфере станет достаточно прибыльным.