Чт, 2024-03-28, 23:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом звільнив з органів прокуратури першого заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимира Шапакіна і заступника прокурора Київської області Олексія Корнійця.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко, яка перебуває в СІЗО Москви, звернулась по допомогу до генсека ООН, президентів ПАРЄ та Європарламенту.


 

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" щодо належного соціально-економічного захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.


 

Як повідомляє Єврокомісія, "мандат Євросаміту, який відбувся 12-13 липня, допоможе мобілізувати до 2020 року більш ніж 35 млрд євро для підтримки грецької економіки за умови виконання вимог, які були узгоджені Євросамітом".


 

На сайте Национального совета реформ опубликованы промежуточные результаты мониторинга прогресса внедрения реформ в Украине по 17 приоритетным направлениям.


 

Пятеро саперов Вооруженных сил Украины погибли в ходе проверки надежности минных укреплений вблизи российско-украинской границы в Станично-Луганском районе (Луганская обл.) 14 июля, напоровшись на мины неустановленного образца.


 

Генеральна прокуратура України починає реорганізацію системи місцевих органів прокуратури шляхом проведення чесного і прозорого конкурсного відбору. Про це на прес-конференції заявив заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе.


 

Верховна Рада сьогодні, 16 липня, проголосувала за постанову про направлення до Конституційного суду України президентського законопроекту про внесення змін до Основного закону країни.


 

Росія відмовилася проводити консультації на підставі Будапештського меморандуму, тому Україна була вимушена звернутися до партнерів з проханням надати оборонне озброєння.


 

Ситуація в районі проведення АТО стабільно напружена. Протягом минулої доби, 15 липня, російсько-терористичні війська близько 90 разів вели обстріли наших військ.