Пт, 2024-04-19, 21:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Прибуток банку "Авангард" в січні-червні 2015 року становив 11млн гривень (у ІІ кварталі - 5,07млн гривень). "За перше півріччя позитивний результат фінустанови від операцій з іноземною валютою становив 26,1млн гривень (у ІІ кварталі - 13,6млн гривень)".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Україна починає процес прозорої і чесної приватизації. Про це 19 липня у програмі "10 хвилин з прем'єр-міністром" заявив глава уряду Арсеній Яценюк.


 

 

Українська жіноча національна команда зі стрільби з лука готується до чемпіонату світу, що в кінці місяця пройде в Копенгагені.


 

 

Протягом дня російсько-терористичні війська обстріляли позиції сил АТО зі 122-мм гаубиць та 120-мм мінометів. Про це повідомляє прес-центр АТО.


 

Невідомі в камуфляжі і балаклавах випустили по ньому п'ять куль з бойового пістолету, повідомив у Facebook заступника міністра інфраструктури - керівник апарату Володимир Омелян.


 

На 6-м Одесском международном кинофестивале (ОМКФ) лучшим украинским полнометражным фильмом национальной конкурсной программы признана лента Евы Нейман "Песнь Песней", производства 1+1 Production.


 

У Москві завершилися командні змагання Чемпіонату світу з фехтування серед шпажистів, де чоловіча збірна України завоювала золото, а жіноча команда – срібло.