Чт, 2024-03-28, 16:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За результатами екзит-полу, який проводив "Соціс", перемогу на довиборах народного депутата по 205-му округу здобув керівник Державного управління справами Сергій Березенко ("Блок Петра Порошенко").

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-07-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

26-летняя украинка Леся Цуренко впервые в карьере выиграла главный приз одиночного разряда турнира WTA. На соревнованиях в Стамбуле с призовым фондом - $250 000 Леся в отлично стиле дошла до финала.


 

О 6:44 ранку в неділю 26 липня 2015 року по позиціях сил АТО в Широкиному був відкритий вогонь зі стрілецької зброї. Про це заявив прес-офіцер сектора "М" Ярослав Чепурний.


 

Затриманий підозрюється у вимаганні та отриманні хабара в розмірі 10 тис. дол. За невжиття заходів щодо припинення правопорушення і непритягнення до кримінальної відповідальності.


 

Зловмисники втекли з місця події на службовому автомобілі інкасаторської служби. За попередніми даними, нападники заволоділи грошовими коштами в розмірі 50 000 гривень.


 

Представники місії податково-бюджетного Департаменту МВФ підтримали ініціативу нового менеджменту ДП "Укрспирт" і зазначили, що будуть рекомендувати Міністерству фінансів України ініціювати відповідні зміни до Податкового кодексу.


 

У зоні АТО минула доба - без втрат, трьох бійців ЗСУ було поранено. Про це на брифінгу сьогодні, 26 липня, заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

За мандат народного депутата України борються 31-річний голова Державного управління справами Сергій Березенко ("Блок Петра Порошенко") й 45-річний представник дніпропетровської фінансово-промислової групи "Приват" Геннадій Корбан (партія "Укроп").