Пт, 2024-04-19, 20:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Станом на 14.00 27 липня ЦВК опрацювала 96,38% бюлетенів дільничних виборчих комісій на проміжних виборах народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №205 у Чернігові. Явка становила 35,32%.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українські, а не радянські традиції, будуть впроваджені в систему військових звань, заявив президент України Петро Порошенко. Про це він сказав сьогодні, 27 липня, на зустрічі з "Волонтерським десантом" у Києві.


 

На довиборах у Верховну Раду на 205-му мажоритарному окрузі в Чернігові перемогу здобув кандидат від "Блоку Петра Порошенка". Такими є дані екзит-полу, проведеного соціологічною групою SOCIS на замовлення Комітету виборців України.


 

Одеський нічний клуб "Ібіца" прислухався до думки голови облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі і скасував концерт російського репера Тіматі. Про це повідомляється в неділю, 26 липня, на сторінці клубу у Facebook.


 

Дирекция Лиги Пари-матч утвердила расписание матчей четвертого тура. Дирекция Премьер-лиги утвердила даты проведения и время начала матчей 4-го тура Лиги Пари-Матч сезона 2015/2016 гг .


 

Співробітники Служби безпеки України викрили та блокували діяльність групи осіб, які організували схему фінансування незаконних військових формувань терористичного анклаву "ДНР", зокрема через маріупольські фірми.


 

 

Голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі обіцяє реформи на Одеській митниці, які дозволять протягом 100 днів перекрити контрабанду в області.


 

Міська влада Дніпропетровська розпочала опитування жителів щодо варіантів нової назви міста у рамках декомунізації. Заповнити спеціальну форму дніпропетровці можуть на офіційному інтернет-сайті міськради.


 

Автомобіль Toyota Camry, в якому їхав голова Конституційного суду України Юрій Баулін, виїхав на зустрічну смугу, що стало причиною зіткнення з автомобілем, в якому їхала родина з трьома дітьми.


 

Ситуація на сході України загострилася - 26 липня бойовики здійснили 86 обстрілів позицій сил АТО і мирних населених пунктів. Біль ніж 50 з них вчинено з 18.00 до опівночі.