Чт, 2024-03-28, 16:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Громадська організація "Маленьке серце з мистецтва" і провідне освітнє агентство Східної Європи DEC Group відкривають у Карпатах безкоштовну арт-резиденцію Chapeau для художників, скульпторів, фотографів і керамістів.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-07-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин створив антикризовий штаб з підготовки до опалювального сезону 2015-2016 рр.


 

У Тбілісі (Грузія) завершився фінал Європейського юнацького олімпійського фестивалю в турнірі з дзюдо серед дівчат у ваговій категорії до 63 кг, де українка Ірина Хрящевська програла і посіла підсумкове 2-ге місце.


 

Рада директорів МВФ завершила перший перегляд виконання Україною економічної програми, підтриманої кредитом розширеного фінансування  і схвалила надання другого траншу цього кредиту на суму SDR млн (1,7 млрд дол.).


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк дав доручення міністрові оборони Степану Полтораку здійснити розрахунки, в яку суму обійдеться Україні створення класичної професійної армії.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк скликає на 3 серпня антикризовий енергетичний штаб у зв'язку з катастрофічною ситуацією в енергетичному секторі.


 

Минула доба позначилася безпрецедентно високою кількістю фактів порушення режиму тиші з боку окупантів – їх було понад 100. Такої кількості збройних провокацій противника не фіксувалося більш як місяць.


 

Мало что может столь изысканно подчеркнуть стиль и оригинальность вашего дома, как кованые лестницы. Они также с успехом используются в декоре административных зданий, ресторанах, ночных клубах и т.п.


 

Другу медаль найвищого ґатунку для збірної команди України на XIII літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Тбілісі здобуває легкоатлетка Маргарита Лукашенко.


 

Група приватних кредиторів готова піти назустріч уряду України в питанні списання частини державного боргу. Група фінансових інститутів на чолі з американським фондом Franklin Templeton запропонувала відмовитися від 5% суми кредиту.


 

Часто спрашивают, сколько стоит ремонт офиса под ключ? Естественно, что без тщательного осмотра  офиса нельзя объективно ответить на этот вопрос.


 

30 липня у Шарлеруа (Бельгія) відбувся перший матч 3-го відбіркового раунду турніру Ліги Європи УЄФА, в якому "Шарлеруа" приймав луганську "Зорю" і програв з рахунком 0:2.