Пт, 2024-04-19, 07:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Мін'юст спільно з правозахисними організаціями розробив механізм, який дасть змогу спростити отримання документів з окупованих територій. Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-08-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Втрати української сторони в зоні АТО за минулу добу становили троє загиблих військовослужбовців Збройних сил України, сімох бійців поранено, повідомляє секретар РНБО Олександр Турчинов.


 

Державний "Ощадбанк" домовився зі Спеціальним комітетом кредиторів про реструктуризацію свого зовнішнього боргу на загальну суму 1,3 млрд дол. Про це в ході брифінгу заявив голова правління банку Андрій Пишний.


 

На утримання контрактної армії на рік необхідно понад сто мільярдів гривень на рік. Про це повідомив радник міністра оборони Юрій Бірюков. При цьому він зазначив, що така сума витрат передбачена зі збереженням пропорції контрактників 60/40.


 

Уночі проти вівторка, 4 серпня, спеціальна група МВС в Рівненській області затримала більш ніж 2,5 т незаконно видобутого бурштину, упакованого для відправки за кордон, повідомляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.


 

У зоні АТО триває протистояння українських військ незаконним збройним формуванням. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook. Так, 3 серпня, з 18 години вечора і до опівночі бойовики і далі обстрілювали позиції українських військових.