Чт, 2024-03-28, 21:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Все познается в сравнении. Чтобы сравнивать европейскую еду с нашей, ее, как минимум, надо попробовать. Сейчас такая возможность есть у каждого, не надо для этого выезжать в Европу.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-08-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі разом з правоохоронцями відвідав так званий "приватний" пляж колишнього міністра екології Миколи Злочевського, облаштованого за рахунок коштів абонентів одеського водоканалу.


 

За минувшие сутки в зоне проведения Антитеррористической операции на Донбассе один военнослужащий Вооруженных сил Украины погиб, еще четверо получили ранения.


 

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков беруть участь в урочистій церемонії складання присяги працівниками підрозділів патрульної поліції Львова.


 

Черговий інцидент на фоні ксенофобії, що спричинив травми правоохоронців, стався поблизу німецького Дрездена. Дві доби в містечку Хайденау (Саксонія) тривають заворушення.


 

В Україні проходять матчі 1/16 фіналу національного кубкового турніру з футболу, в рамках яких здобули перемоги київське "Динамо", донецький "Шахтар" і дніпропетровський "Дніпро".


 

Про це заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк сьогодні, 23 серпня, під час церемонії урочистого підняття державного прапора у Львові, повідомляє прес-служба уряду.