Сб, 2024-04-20, 00:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна в рамках підготовки до опалювального сезону 2015-2016 рр. нагромадила у своїх підземних сховищах 14,5 млрд куб. м природного газу, чого недостатньо для комфортного проходження зимового періоду.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українці Еліна Світоліна і Сергій Стаховський пробилися до третього раунду одиночних змагань заключного, четвертого у сезоні тенісного турніру серії Grand Slam - Відкритого чемпіонату США US Open із призовим фондом 42,3 мільйона доларів.


 

Компания Lanet предоставляет услуги по установке и обслуживанию работы кабельного телевидения и сети Интернет на территории Украины и является одним из лучших отечественных провайдеров.


 

Федерація футболу України звернеться до ФІФА, щоб там переглянули дискваліфікацію "Арени-Львів" на матчі Чемпіонату світу. Про це розповів гендиректор стадіону Денис Ринський.


 

Урочиста церемонія, приурочена до Дня міста, відбулася у дворі будинку № 11 по провулку Утьосова (колишній Трикутний провулок), де 120 років тому народився і потім проживав в юності Леонід Утьосов.


 

 

У Луцьку Волинської області відбулася урочиста передача автомобілів Європейського Союзу для потреб поліції.


 

У зв'язку з горінням лісу між Броварами і Зазим'я, продукти горіння поширення на деякі райони міста Києва. У ніч на 3 вересня столицю накрило густим димом. Влада вирішила скасувати заняття у школах.


 

 

Наприкінці вчорашньої доби обстановка в зоні АТО залишалася стабільною. Бойовики в цілому припинили системний вогонь по позиціях українських військових.