Вт, 2024-04-16, 07:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Государственная фискальная служба будет существенно сокращена, а налоговая милиция - ликвидирована. Об этом сегодня, 6 сентября, заявил глава правительства Арсений Яценюк в программе "10 минут с премьер-министром".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Дефолта Украины не будет, Россия до конца года должна определиться с дальнейшей судьбой кредита в сумме 3 млрд долларов, выданного Украине в период президентства Виктора Януковича.


 

Директор-распорядитель Международного валютного фонда (МВФ) Кристин Лагард поражена тем прогрессом, которого достигла Украина за последние несколько месяцев.


 

Жизнь без праздников - скучная и не веселая. Многие праздники связаны с дарением подарков, хотя подарки можно дарить и просто так, не ожидая ничего взамен.


 

На початку наступного тижня в Україні очікується похолодання, але значних опадів не прогнозують. Найближчої доби, 7 вересня, східна і південна частина України ще залишаться в теплій повітряній масі, але на решті територій країни буде прохолодно.


 

Нацбанк подовжив із 4 вересня 2015 року до 4 грудня 2015 року включно дію низки валютних обмежень, про що йдеться в постанові «Про врегулювання ситуації на грошово-кредитному та валютному ринках України» від 03.09.2015 р. № 581.
 


 

У Луцьку 5 вересня після виступу помер один з учасників гурту "Пікардійська терція" Іван Вощина. Це сталося на концерті з нагоди відкриття стадіону "Авангард" після реконструкції.


 

У Львові завершився матч 7-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу 2016 року, в якому збірна України приймала команду Бєларусі і виграла з рахунком 3:1.