Чт, 2024-04-18, 19:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Заньєр заявляє про плани розширення Спеціальної моніторингової місії в Україні. "У нас є мета розширити місію, тому ми звертатимемося до наших країн, щоб вони прислали ще більше кандидатів для місії".

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2015-09-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Зона свободной торговли с Европейским Союзом сделает Украину мощнейшей базой для производства экспортных товаров в Евросоюз, и встречные санкции российского правительства не остановят нашу страну на этом пути.


 

Президент Украины Петр Порошенко ожидает начала восстановления экономики Украины уже с 2016 года. "Ожидаю, что сможем в 2016 году показать рост ВВП", - сказал он на 12 ежегодном форуме YES в Киеве.


 

 

Во второй день чемпионата мира-2015 по женской борьбе, который проходит в Лас-Вегасе (США), на пьедестал поднялись две представительницы Украины.


 

Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою попередили вбивство міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і низку інших замовних вбивств у Києві та Харкові.


 

Городские власти решили бесплатно обучить всех желающих киевлян английскому языку и запустить двухмесячные курсы изучения инязыка в каждом районе города.


 

София Киевская, Андреевская церковь, Арка Дружбы народов, "Родина-мать", стадион "Динамо", мосты и много-много других достопримечательностей.


 

Президент України Петро Порошенко присудив державну премію України імені Олександра Довженка 2015 року творцям повнометражного ігрового фільму "Плем’я".


 

У Львові на 22-му Форумі видавців назвали найкращі видання року. Головну книжкову премію отримала професор Варшавського університету, відомий українолюб Ольга Гнатюк.


 

 

Уперше за багато попередніх місяців минула доба, 10 вересня, в зоні АТО пройшла повністю спокійно. Про це повідомив прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.