Чт, 2024-04-25, 10:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Початок добору книжок-номінантів оголосили на круглому столі "Література і критика: співпраця чи конфлікт?", який провела "ВВС Україна" у Львові під час щорічного Форуму видавців.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Парламентська фракція "Самопоміч" висунула низку умов для своєї подальшої роботи в складі коаліції, заявляє лідер фракції Олег Березюк. Про це він сказав сьогодні, 14 вересня, на засіданні погоджувальної ради парламенту.


 

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Рефат Чубаров закликає парламент на поточному тижні розглянути законопроекти щодо удосконалення процедури переміщення людей і вантажів через адміністративний кордон з АР Крим.


Типография онлайн


Разработка типографической продукции требует особой четкости исполнения. Многосложный процесс верстки макета и производства может показаться пугающим.


 

Кредит обсягом 200 мільйонів євро, які Україна одержала від Німеччини, піде на закупівлю газу та підтримку реформ. Про це заявив у неділю, 13 вересня, президент України Петро Порошенко.


 

 

Контрабандний канал переміщення товарів через митницю, у тому числі заборонених до обігу на території України, виявили співробітники міліції в Іллічівську Одеської області.


 

У січні 2016 року на вулиці Чернігова вийдуть 200 нових патрульних поліцейських. Про це у Чернігові 13 вересня заявив глава МВС Арсен Аваков під час відкриття пункту прийому анкет до нової патрульної поліції.


 

У рамках проекту "Економічне і соціальне відновлення Донбасу", фінансованого урядом Японії, ПРООН відновить 12 об'єктів, важливих для економіки регіону. Про це сказано в повідомленні ПРООН в Україні.


 

 

8-й міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST пройде з 17 по 27 вересня на території Національного Експоцентру України - ВДНГ.


 

Кабинет министров нашел 2 миллиарда гривен, чтобы помочь тем районам, у которых не хватает средств на выплаты заработной платы для работников бюджетной сферы.


 

Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО дещо загострилася. Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, з 18 години і до опівночі незаконні збройні формування активізували обстріли наших позицій на Артемівському напрямку.