Чт, 2024-03-28, 17:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Киеве на данный момент находится много мест, которые являют собой огромную опасность для здоровья людей и наносят вред окружающей среде.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2015-09-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За прошедшие сутки в зоне проведения АТО погибших нет, один украинский военный получил ранения. Об этом сегодня, 21 сентября, во время брифинга сообщил спикер Администрации президента по вопросам АТО Андрей Лысенко.


 

Фонд гарантирования вкладов физических лиц обещает направить средства, вырученные за правительственные облигации внутреннего госзайма на 21,5 млрд грн на выплаты гарантированного возмещения вкладчикам неплатежеспособных банков.


 

Мариуполь в этом году впервые в своей истории принял Всеукраинский фестиваль "Червона рута – 2015". Финальный гала-концерт победителей четырнадцатого фестиваля стал подарком мариупольцам ко Дню города.


 

В НМПУ вважають, що цей інцидент лише формально має відношення до порушення принципів свободи слова, оскільки обидві сторони цього конфлікту були неодноразово помічені у порушенні професійних стандартів.


 

 

Окружний адміністративний суд Києва зобов’язав Кабмін переглянути прожитковий мінімум. Про це йдеться у повідомленні адмінсуду.


 

90 млн євро допомоги від Євросоюзу можуть піти на три напрямки підтримки реформи децентралізації. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.


 

 

Японська компанія Fujikura оголосила про намір відкрити нову фабрику з виробництва компонентів для автомобілів у Яворівському районі Львівської області.


 

Кінострічка про українську Революцію Гідності "Зима у вогні" посіла перше місце на міжнародному кінофестивалі у Торонто. Стрічка здобула приз глядацьких симпатій у категорії "документальний фільм".


 

 

Бойовики в цілому дотримувалися перемир'я, проте поодинокі випадки застосування зброї з боку противника все ж були, повідомляє прес-центр АТО.