Чт, 2024-04-18, 16:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Єгипетська делегація тепер перебуває в Парижі, де веде переговори про купівлю двох вертольотоносців типу Mistral, які раніше призначалися для ВМФ Росії.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Лондоні проходить прес-конференція українця Володимира Кличка і британця Тайсона Ф'юрі. Про це у середу 23 вересня пише сайт фан-клубу братів Кличко. Британець екстрагував усіх, хто прийшов тим, що з'явився на зустріч у костюмі Бетмена.


 

У "менял" — новая схема мошенничества. В столичных обменниках появились обрезанные купюры, которые не принимает ни один банк. Жертвой подобной аферы стала киевлянка.


 

 

Державна прикордонна служба України повідомляє про суттєве зменшення кількості вантажівок у контрольних пунктах в'їзду-виїзду на адміністративному кордоні з Кримом.


 

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає неприпустимим зняття мораторію на продаж землі з 1 січня 2016 року без відповідної законодавчої бази.


 

24 вересня в широкий український прокат виходить фільм Вікторії Трофименко "Брати. Остання сповідь". Картину знято за мотивами оповідання "Джмелиний мед" класика сучасної шведської літератури Торгні Ліндгрена.


 

Україна проведе 14 жовтня у Лондоні збори утримувачів всіх 11 випусків єврооблігацій України та 3 випусків гарантованих державою єврооблігацій ДП "Фінінпро", що входять до периметру реструктуризації.


 

 

Режисер культової стрічки "Поводир" Олесь Санін готує новий документальний фільм про криваві події в Україні під час Революції Гідності, передає Майдан Прес Центр.


 

Работа некоторых электроприборов невозможна без носителей энергии такого типа, как батарейки. Кроме приборов, на батарейках работает огромное количество игрушек, развлекательного оборудования.


 

Сегодня поговорим о положительном опыте сотрудничества с E.NEXT-Украина. Компания сотрудничает с ведущими представителями производителей качественной электротехнической продукции.


 

Legrand - это известная французская компания. Она пользуется достаточно большим спросом среди многих потребителей. Недавно эта компания выпустила новую коллекцию.


 

Прекращение поставок электроэнергии в Крым может стать следующим этапом блокады Крыма. Об этом в эфире "5 канала" заявил председатель Меджлиса крымскотатарского народа Рефат Чубаров.


 

Минула доба в зоні антитерористичної операції не була повністю спокійною. Якщо з опівночі і майже до 18 години терористи дотримувалися перемир’я, то ввечері українські позицій на Артемівському напрямку знову обстрілювали.