Пт, 2024-03-29, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Совет директоров (ЕБРР) утвердил проект, предполагающий предоставление НАК "Нафтогаз Украины" кредита под государственные гарантии в размере до $300 млн на закупку природного газа на европейском рынке для заполнения хранилищ на отопительный сезон.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Правительство Китайской Народной Республики приняло решение разрешить 18 украинским компаниям торговать своей молочной продукцией на китайском рынке.


 

 

Кабинет министров Украины принял решение о снижении в два раза тарифа на природный газ для нужд населения при месячном объеме его потребления до 200 куб. м.


 

Відведення озброєнь калібром до 100 мм почнеться з Луганської області. Про це сьогодні, 30 вересня, на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

У Донецькому міському суді Ростовської області відбулося друге слухання по суті у справі народного депутата від «Батьківщини» Надії Савченко, яка незаконно ув’язнена в Росії.


 

"Укртелеком" з 1 жовтня 2015 року піднімає абонентську плату за обслуговування домашніх телефонів в середньому на 17,5%. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформації.


 

"Негативний економічний нетто ефект, який прогнозує авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" від зупинки своїх рейсів між Україною і РФ становить близько 10 млн доларів", - зазначила прес-секретар.


 

У рамках Київської бієнале-2015 "Київська школа" був реалізований ще один масштабний проект − видання книги про культурні, архітектурні пам'ятки столиці, міські об'єкти, які задіяні в проведенні форуму сучасного мистецтва.


 

В целом с 18:00 и до полуночи ситуация вдоль линии разграничения оставалась спокойной, однако вечером вблизи Донецка боевики все же нарушили перемирие. Об этом пресс-центр штаба АТО сообщает на странице в Facebook.


 

У Хайфі 29 вересня відбувся матч 2-го туру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому найсильніший клуб Ізраїлю "Маккабі" (Тель-Авів) приймав київське "Динамо" і програв з рахунком 0:2.