Чт, 2024-03-28, 13:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Солідарність" заявила про готовність до загальнопольського страйку. Про це повідомив лідер профспілки Піотр Дуда.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-01-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Чисельність Збройних сил України буде збільшено до 250 військовослужбовців. Про це повідомив на засіданні парламенту міністр оборони України Степан Полторак.


 

Генеральна прокуратура України готує пакет документів для початку процедури екстрадиції з РФ екс-президента Віктора Януковича та екс-прем`єр-міністра Миколу Азарова й інших українських високопосадовців.


 

Федеральна поліція Німеччини передала Держприкордонслужбі України медичне обладнання вартістю понад 100 тис. євро. Про це повідомляє прес-служба українського уряду.


 

17 січня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, уночі й вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень +2...+4 градуси.


 

Украина планирует уже в ближайшее время присоединиться к действующей для стран НАТО системе закупок вооружений -  председатель межведомственной комиссии военно-технического сотрудничества  при СНБО Украины Олег Гладковский.


 

В Верховной Раде зарегистрирован законопроект, которым в Украине могут запретить принадлежащие россиянам телеканалы. Законопроект зарегистрирован Левусом вместе с двумя коллегами из "Народного фронта".


 

Один из скаутов "Манчестер Юнайтед", датчанин Торбен Окьяр на своей страничке в Facebook резко высказался относительно терракта в Париже, и в целом о мусульманах.


 

 

Средняя цена продажи 1-3-комнатных квартир на вторичном рынке недвижимости Киева в 2014 году снизилась на 36,66% - до 1 204 долл./кв. м.


 

Зарплату військовослужбовців у зоні АТО в новому бюджеті зрівняли і тепер вона становитиме до 5 тисяч гривень. Про це розповів голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.