Чт, 2024-04-25, 00:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українська біатлоністка Валя Семеренко зміцнила свою третю позицію в загальному заліку Кубка світу у німецькому Рупольдинґу, де 18 січня завершується п’ятий етап змагання найкращих біатлоністів планети.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Українські семінаристи заколядували в метро в Парижі, несучи французам звістку з України про народження Ісуса Христа.
 


 

 

Более 10 тысяч человек пришли на молебен памяти погибших под Волновахой, который проходит на Майдане Независимости в Киеве.


 

19 січня в Києві хмарно, вночі помірний, вдень невеликий дощ із мокрим снігом, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі й вдень 0...+2 градуси.


 

За підсумками 2014 року Євросоюз став основним торговельним партнером України, відтіснивши країни СНД на другу позицію. При цьому ЄС вийшов на перше місць в зовнішньоторговельному балансі України і з експорту, і з імпорту.


 

Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон у п'ятницю 16 січня заявив, що влада Сполученого Королівства та США має намір не послаблювати санкції щодо Російської Федерації у зв'язку з конфліктом на сході України.


 

"О 12.00 на площі полеглого Леніна біля магазину "Обжора" зібралося близько двох тисяч людей, щоб підтримати сім'ї мирних жителів, які постраждали під час проведення бойових дій.


 

Учасники всекримської конференції Комітету із захисту прав кримськотатарського народу одноголосно в суботу, 17 січня, ухвалили резолюцію до Генсека ООН Пан Гі Муна, у якій говориться про утиск прав кримських татар російською владою.


 

 

Стан української льотчиці Надії Савченко стрімко погіршується, але вона не припинятиме голодування. Про це заявив один з її адвокатів Ніколай Полозов.