Пт, 2024-03-29, 08:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Враховуючи різноманіття сучасних оздоблювальних матеріалів, у кожному з нас, коли настає період чергових ремонтних робіт, волею-неволею прокидається дизайнер.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-01-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Военная авиация Вооруженных сил Украины будет применена в случае нарушения украинского воздушного пространства с целью атаки на мирное население или военные подразделения.
 


 

20 січня в Києві хмарно, вночі помірні, а вдень невеликі опади, переважно у вигляді мокрого снігу, слабке налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний.


 

Українська влада не має наміру створювати пільгові умови для українського IT-сектору. Про це заявив заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків.


 

В 2015 году Европейский Банк Реконструкции и Развития (ЕБРР) предоставит 140 млн евро для кредитования украинских компаний, переходящих на "зеленую" энергию.


 

Столичная власть хочет, чтобы школьники покупали себе обеды за собственные деньги. Бесплатным же питание в школе остается только для детей льготных категорий.


 

 

Гостивший в Вильнюсе россиянин, на внедорожнике Land Rover Discovery 4 которого красовалась советская символика, был вынужден снять ее.


 

Украинские легенды мирового бокса Виталий и Владимир Кличко приняли участие в марше солидарности против терроризма и в память о жертвах теракта под Волновахой, который состоялся в воскресенье 18 января в Киеве.


 

У столиці Польщі Варшаві парк біля посольства Російської Федерації перейменували на честь Надії Савченко. Як вказується, зміни вже з'явилися на картах Google: Park im. Nadii Sawczenko.


 

Біометричні закордонні паспорти українцям видають лише тиждень, а вже з'явилися люди, які вхитряються на цьому заробити. В інтернеті масово почала з'являтися реклама фірм, які пропонують оформити біопаспорт швидко.


 

Последние события в Харьковской области и в Одессе взволновали украинцев. Напомним, на прошлой неделе из гранатомета обстреляли цистерны с газом на станции Шебеливка .


 

19 січня відзначають одне з найстаріших християнських свят – Хрещення Господнє, або Богоявлення. У цей день християни згадують хрещення Ісуса Христа в річці Йордан, з якого почалося його служіння.