Пт, 2024-03-29, 13:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр переконаний, що не варто ставити крапку на дипломатичних зусиллях у врегулюванні конфлікту на Донбасі. В іншому разі ситуація може повністю вийти з-під контролю.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-01-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Так называемое соглашение о союзничестве и стратегическом партнерстве между Россией и непризнанной Абхазией нарушает все нормы международного права, - Давид Бакрадзе.
 


 

В Кубке наций наша команда уверенно сохраняет седьмую позицию, еще больше оторвавшись от соперников из Канады и Италии. А лидерство удерживает сборная Норвегии


 

Європейський Союз має намір розширити обсяг гуманітарної допомоги, який буде надано Україні, у зв'язку з низькими зимовими температурами.


 

26 січня в Києві хмарно, невеликий мокрий сніг, вночі й вранці слабкий туман, на дорогам місцями ожеледь. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень -1...+1 градус.


 

В списочном составе Вооруженных сил Украины - почти 230 тысяч военнослужащих. Из них 104 тысячи мобилизованных.


 

Заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Олександр Светелік обіцяє, що в Україні надалі графіки аварійних відключень не застосовуватимуть в областях, що дотримуються режиму граничного споживання електроенергії.


 

«Ну-ну, хотелось бы мне посмотреть на своего «директора» дома. У меня уже три задания для него есть... И это мы еще до крыши не дошли», — пишут пользователи в соцсетях.


 

В связи с трагическими событиями в Мариуполе украинские телеканалы изменили свои сетки вещания, сняв с эфира развлекательный контент. 


 

«Можливо, варто припинити ескалацію конфлікту. Обговорити питання проведення миротворчої операції. Це могло б припинити руйнування і зростання кількості жертв », - зазначив Канерва.