Чт, 2024-04-25, 04:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Задержанные корреспондент и оператор российского телеканала LifeNews будут выдворены с территории Украины. Об этом сообщил советник главы СБУ Маркиян Лубкивский.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Брюссель не виключає можливості застосування та секторальних економічних обмежень щодо Росії в майбутньому. Про це заявив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс.


 

НАТО на следующей неделе примет решение о создании подразделений командования и контроля в странах Прибалтики, Польше, Румынии и Болгарии.


 

Украинка Анастасия Меркушина завоевала золотую медаль в спринтерской гонке среди юниорок на чемпионате Европы по биатлону в этонском городе Отепяя.


 

31 січня в Києві хмарно, часом дощ. Вітер південний, 7-12 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +5...+7 градусів.


 

У 2014 році на тлі істотного зниження купівельної спроможності українців і стрімкого падіння курсу гривні, квадратні метри в Києві стали без перебільшення “золотими”.


 

На думку глави держави, такий статус мають отримувати лише безпосередні учасники воєнних дій. А службові відрядження не можуть бути для цього підставою.


 

Оптимистичный старт предолимпийского сезона. Бронзовый призер Олимпиады в Лондоне в тройном прыжке Ольга Саладуха, заняла второе место на турнире в Дюссельдорфе.


 

Попри чисельні акції протесту під будівлею генконсульства РФ у Львові, російське диппредставництво жодного разу не зазнало ніяких ушкоджень.


 

Київський районний суд Сімферополя обрав заступнику голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтему Чийгозу запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на три тижні до 19 лютого.