Пт, 2024-04-19, 23:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Партія Блок Петра Порошенка не має жодного добровільного внеску. Уся фінансова інформація зафіксована лише у графі "власні кошти партій" – це 93 мільйони гривень.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В рейтинге жилой недвижимости в Киеве продолжает лидировать Печерский район. Квадратный метр в двухкомнатной квартире стоит около 2 тысяч 800 долларов.


 

В результате победного выезда в гости к сборной «Китайских драконов» на юге КНР, команда «Украинские атаманы» остается лидером своей группы, имея показатель три победы в трех встречах.


 

Если Европа предоставит Украине достаточную финансовую помощь, то стабильная и процветающая Украина станет примером того, что вина за финансовые проблемы России лежит на Путине.


 

 

1 лютого в Києві хмарно із проясненнями. Без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +0...-2 градуси, вдень +3...+5 градусів.


 

Спікер Парламентської Асамблеї Ради Європи Анн Брассер заявила, що напише листа міністру закордонних справ РФ Сергію Лаврову з приводу утримання у російській в'язниці української льотчиці, народного депутата України Надії Савченко.


 

Делегація комісії "За демократію через право" ("Венеціанська комісія") відвідає Україну для зустрічей із владою 3-4 лютого. Про це сказано в повідомленні прес-служби комісії.


 

Этой наградой могут быть отмечены граждане Украины, иностранцы и лица без гражданства. Награждение медалью производится Указом Президента Украины.


 

Готуючись до перших європейських ігор в Баку, молодіжна збірна України з водного поло зіграла на міжнародному турнірі у польському Глівіце.


 

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ), яка зараз перебуває в Києві, продовжить роботу і після 29 січня. Період, на який буде продовжено період роботи місії Фонду в Києві, невідомий.