Пт, 2024-03-29, 00:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Уряд Болгарії погодився повернути до країни понад 3000 іммігрантів, які просять притулку в інших країнах ЄС.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-01-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Международные аэропорты Краснодара и Анапы во вторник вечером закрылись для приема и отправки самолетов из-за сильного снегопада.


 

 

Размер ставки налога на недвижимость будут определять местные общины. Об этом заявил заместитель министра финансов Денис Фудашкин.


 

 

Рух через лінію розмежування в зоні АТО планують обмежити сімома пунктами. Про це повідомив спікер АТО Андрій Лисенко, пишуть http://nowyny.eu/.


 

7 січня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -14...-16 градусів, удень -9...-11 градусів, повідомляє http://nowyny.eu/.


 

Зустріч глав "нормандської четвірки", запланована на 15 січня в Астані, залежить від результатів переговорів міністрів закордонних справ цих країн, передає http://nowyny.eu/.


 

За фактом ДТП у Донецькій області, в результаті якої загинули військовослужбовці, Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України розпочато досудове розслідування, пише видання http://nowyny.eu/.


 

 

У Луганській області "козаки" обстріляли спецзагін внутрішніх військ МВС Росії, є загиблі. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, інформують http://nowyny.eu/.


 

 

У Слов'янську заборонили продаж алкогольних напоїв військовим у клубах, кафе, барах і ресторанах, а також обмежили їхній продаж силовикам у магазинах, передає сайт http://nowyny.eu/.


 

 

У ДТП в Донецькій області загинуло 13 військовослужбовців, ще 17 дістали поранень, повідомляє прес-служба Генпрокуратури у вівторок, 6 січня, пише сайт http://nowyny.eu/.