Чт, 2024-03-28, 23:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На Міноборони у 2014 році було передбачено 27 млрд 346,3 мільйона гривень або 1,79% ВВП. З цих коштів майже 4 млрд пішли на розвиток озброєння та військової техніки.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-01-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Средняя зарплата в Украине составила 178 евро. Больше всех в Европе зарабатывают жители Лихтенштейна - 4896 евро.
 


 

 

Лидер фракции "Блок Петра Порошенко" Юрий Луценко заявил, что Национальную полицию можно создать за полгода.


 

Накануне Нового года Одесский припортовый завод снова заработал на полную мощность. Функционируют оба агрегата по производству аммиака и два агрегата карбамида.


 

9 січня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, вранці і вдень сніг, мокрий сніг, заметіль, у другий половина дня ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний.


 

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв доручив вжити всі необхідні заходи для виключення необґрунтованого зростання цін на продовольчому ринку.


 

“Грошей сунуть, грошей треба, а ось принципи і все таке … Печалька. А якщо серйозно … Щиро бажаю вам всім здохнути, мерзоті, що пропонує мені гроші за “вирішення питання”.


 

Місія ключового кредитора України - Міжнародного валютного фонду - прибула в Україну у четвер, 8 січня, як і планувалося, і приступила до роботи.


 

Министерство внутренних дел разоблачило группу лиц, которые совместно с работниками одного из банковских учреждений создали и приобрели ряд фиктивных предприятий.


 

Російсько-терористичні війська продовжують перегрупування своїх сил, основна маса яких зосереджена на декількох напрямках - приморському (по осі Новоазовськ-Маріуполь), південніше Донецька (Докучаєвськ-Тельманове) і в смузі Алчевськ-Стаханов.