Пт, 2024-03-29, 01:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Якщо Вірменія не відновить територіальну цілісність Азербайджану, Баку буде вимушене захищатися. Про це 30 вересня у Нью-Йорку сказав міністр закордонних справ Азербайджану Ельмар Мамадяров.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Чотири російські компанії - "Аерофлот", "Трасаеро", "Росія" і "Сибір", які потрапили під санкції відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України.


 

1 жовтня в Україні вийшли на роботу перші 70 детективів Національного антикорупційного бюро. Про це в інтерв'ю Deutsche Welle заявив глава відомства Артем Ситник.


 

Іспанія звернулася до ООН із пропозицією створити міжнародний кримінальний суд у справах тероризму. Про це 30 вересня заявив у Нью-Йорку міністр закордонних справ Іспанії Хосе Мануель Гарсія Маргалла.


 

Два українських виші вперше потрапили до списку престижного британського рейтингу Times Higher Education World University Rankings. Такі результати обумовлені розширенням рейтингу.


 

У Києві перейменували 25 вулиць згідно із законом України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборона пропаганди їхньої символіки".


 

У рамках позаконкурсної програми 45-го кінофестивалю "Молодість" у секції "Спеціальна подія" українській публіці буде представлено новий фільм знаменитого нідерландського режисера Алекса ван Вармердама "Шнайдер проти Бакса".


 

Путін – вбивця та бандит, який, через небажання Білого дому демонструвати силу, наважився побряцати зброєю в Сирії. Він не може бути міжнародним партнером у боротьбі з ІДІЛ.


 

В Україні сьогодні, 1 жовтня, починає діяти закон №329-VIII "Про ринок природного газу". Закон було опубліковано в газеті "Голос України" ще 7 травня, але починає застосовуватися з 1 жовтня 2015 р.


 

У Львові 30 вересня відбувся матч 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому донецький "Шахтар" приймав французький "Парі-Сен-Жермен" і програв з рахунком 0:3. Доля матчу була вирішена.


 

Збройні провокації противника в зоні АТО мають припинитися, а спецмісія ОБСЄ повинна з'ясовувати природу таких дій, зазначає спікер адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Заява Міністерства юстиції РФ щодо можливого повернення льотчиці, народного депутата Надії Савченко до України після вироку суду свідчить про те, що російські суди є "кишеньковими".


 

Саудівська Аравія, яка напередодні вкотре виступила проти ініціативи РФ щодо створення альтернативної міжнародної коаліції для боротьби з угрупованням "Ісламська держава", зажадала від Москви припинити авіаудари в Сирії.


 

 

Сесійний зал і систему голосування буде змінено на більш сучасні. Про це 30 вересня журналістам заявив спікер парламенту Володимир Гройсман, повідомляє прес-служба парламенту.


 

Загалом упродовж минулої доби незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь з гранатометів і кулеметів. Про це повідомляє прес-центр АТО.