Сб, 2024-04-20, 09:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В окупированном Криму учителям запретили собираться коллективом больше трех человек и обязали ежемесячно писать отчеты в ФСБ. Об этом рассказала экс-директор украинской школы в Евпатории Ольга Тимошенко.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-10-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Кабінет міністрів України дозволив залучати радників до процедури приватизації низки об`єктів державної власності, включаючи Одеський припортовий завод, підприємство "Сумихімпром", а також держхолдинг "Центренерго".


 

Сьогодні, 5 жовтня, у Києві відбулася презентація книги льотчиці і народного депутата Надії Савченко "Сильне ім’я Надія", яка вийшла 10-тисячним накладом у вересні.


 

 

Генеральна Асамблея ООН продемонструвала наявність підтримки України усім світом. Про це заявив голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін.


 

Наступного тижня поліцейський патруль повністю замінить міліцію у аеропорту "Бориспіль" та на трасі "Київ – Бориспіль". Про це 4 жовтня у своєму блозі на Українській правді повідомив глава МВС Арсен Аваков.


 

 

Председатель Верховной Рады Украины Владимир Гройсман высказывается за скорейшее принятие парламентом государственного бюджета на следующий 2016 год.
 


 

Київське "Динамо" гостювало в Полтаві і дуже впевнено змогло перемогти місцеву "Ворсклу". Хоча перший момент створили полтавці - Шиндер пробив у штангу воріт Шовковського. Далі рахунок відкрив Буяльський, а Антунеш цифри на табло подвоїв.


 

 

У п'ятницю, 2 жовтня, о 20.40, на Першому каналі Українського радіо відбулася прем'єра програми "Про культуру" з В'ячеславом Кириленком.


 

 

У понеділок, 5 жовтня, починаючи з Луганської області, в рамках першого етапу українські військові починають відведення танків від лінії розмежування.