Чт, 2024-03-28, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Відомий український гурт "ДахаБраха" виступить з концертами в різних містах України. В програму туру ввійдуть найкращі пісні музикантів та новий альбом, над яким зараз працює гурт.
 

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Угруповання "ДНР" і "ЛНР", які тимчасово контролюють окремі райони Донецької і Луганської областей (ОРДЛО), погодилися перенести проведення місцевих виборів на 2016 рік.


 

Верховная Рада приняла закон "О внесении изменений в Закон Украины "О воинской обязанности и военной службе" (об уточнении сроков военной службы по контракту)". За соответствующий закон (№2356а) сегодня, 6 октября, проголосовали 253 народных депутата.


 

Верховная Рада Украины приняла закон "О внесении изменения в статью 10 Закона Украины "О статусе ветеранов войны, гарантиях их социальной защиты" по усилению социальной защиты семей Небесной Сотни" регистрационный номер 2022а).


 

Парламент Украины принял Постановление об Обращении Верховной Рады Украины к государствам-партнерам и международным организациям относительно намерений проведения незаконных выборов в отдельных районах Донецкой и Луганской областей.


 

 

У Рівному сьогодні, 6 жовтня, о 9.00 стартує набір у нову патрульну поліцію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Рівненській області.


 

В Україні  відкрили для вільного доступу Державний реєстр речових прав на нерухоме майно. Порядок ведення Державного реєстру прав на нерухоме майно можна знайти на офіційному сайті Міністерства юстиції України через "Кабінет електронних сервісів".


 

Міністр фінансів РФ Антон Силуанов планує провести зустріч зі своєю українською колегою Наталією Яресько на цьому тижні в рамках заходів G20 в Перу. Про це повідомляє агентство Блумберг з посиланням на російського міністра.


 

Україна має намір співпрацювати з Євросоюзом через представлений Європейською комісією проект Енергетичного союзу, в рамках якого планує запропонувати створити стандартизований контракт на імпорт природного газу.

 

 


 

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підкреслив на засіданні Національної ради реформ, що "взагалі навіть немає дискусії щодо ЗНО. Воно було, є, і воно буде. Іншої системи вступу до вищих навчальних закладів при цьому складі Кабінету міністрів не буде".