Чт, 2024-03-28, 22:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

С целью утепления домов и квартир применяют множество строительных материалов, среди которых пенопласт, каменная вата, стекловата. В последнее время на рынке еще появился пенополистирол экструдированный.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Україні може запрацювати механізм добровільної реструктуризації проблемних кредитів працюючих підприємств у банках, який розрахований на три найближчі роки і покликаний полегшити роботу бізнесу та активізувати кредитування.


 

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики сьогодні порушили режим перемир'я, в результаті чого четверо військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення.


 

У Харкові через прогнозоване похолодання опалення в житлових будинках включать з понеділка, 12 жовтня. Як повідомили у прес-службі Харківської міської ради, відповідне розпорядження сьогодні, 7 жовтня, підписав Харківський міський голова.


 

 

За прогнозами НБУ, інфляція в 2016 році становитиме 12%. Про це голова НБУ Валерія Гонтарєва написала на сторінці регулятора у Facebook.


 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявляє, що неможливо проводити вибори на тій території Донбасу, де є іноземні війська та іноземна техніка. Про це він сказав, відповідаючи на запитання народних депутатів у Верховній Раді, в середу, 7 жовтня.


 

 

Євросоюз готується протягом кількох тижнів вислати з Європи сотні тисяч мігрантів, які отримали відмову в наданні статусу біженця.


 

Європарламент підтримав пакет заходів, які включають надання Греції протягом 2014-2020 років 35 млрд євро. Про це йдеться в прес-релізі на сайті Європарламенту.


 

Документальний фільм "Майдан" завоював головну нагороду 9-го Міжнародного фестивалю фільмів про права людини в Нюрнберзі. Про це повідомляється на офіційному сайті фестивалю.


 

Правоохоронці викрили арсенал зброї та боєприпасів у містах Ірпінь та Біла Церква Київської області. Тривають першочергові слідчі дії, про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.


 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оприлюднив список із 12 основних досягнень київської патрульної поліції. Відповідний запис він зробив на своїй сторінці в Facebook.