Вт, 2024-04-23, 17:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко звернувся до генпрокурора Віктора Шокіна з проханням взяти під особистий контроль розслідування кримінальних справ, пов`язаних з неплатоспроможністю та ліквідацією "Дельта Банку".

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Національна збірна України з футболу проведе у п'ятницю свій дев'ятий матч у відбірковій групі С чемпіонату Європи-2016, в якому на виїзді зіграє з командою Македонії.


 

Французька авіація вдруге атакувала позиції терористичного угруповання "Ісламська держава" в Сирії. Наразі поряд з міжнародною коаліцією на чолі зі США, в яку входить Франція, місця дислокації ІД на сирійській території бомблять також російські літаки.


 

Київська міська рада затвердила положення про електронні звернення та петиції. Про це 8 жовтня повідомила прес-служба міськради. "Проект рішення був запропонований для розгляду депутатам як невідкладний. Більшість депутатів його підтримали".


 

Ухвалений у другому читанні закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії політичній корупції" - це історичне рішення Верховної Ради України. Про це написав народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм.


 

 

Верховна Рада хоче зобов'язати трудових мігрантів сплачувати податки до державного бюджету України відповідно до податкового законодавства.


 

Верховна Рада України підтримала у другому читанні законопроект №2123а "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання і протидії політичній корупції".


 

 

Український боксер Іван Голуб відсвяткував перемогу над домініканцем Кенадала Меною. У своєму першому бою у першій середній вазі Голуб здобув перемогу нокаутом.


 

 

Упродовж учорашньої доби у зоні АТО противник повністю дотримувався режиму припинення вогню. Про це прес-центр АТО повідомив на своїй сторінці у Facebook.