Чт, 2024-03-28, 15:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Українці Дмитро Замотаєв і Геворг Манукян в неділю, 11 жовтня, проведуть півфінальні поєдинки чемпіонату світу з боксу, який проходить у Досі (Катар).

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент України Петро Порошенко заявляє, що політичне врегулювання ситуації на Донбасі можливе у разі проведення виборів на цій території.


 

Канцлерка Німеччини Анґела Меркель заявила, що Берлін не має наміру відмовлятись від гарантованого Основним законом ФРН права на отримання притулку.


 

"Тільки після винесення вироку, - сказав прокурор, відповідаючи на питання, чи вважає він правильним рішенням обміняти Єрофеєва, Александрова або Старкова на Надію Савченко, Олега Сенцова, Олександра Кольченка чи інших незаконно утримуваних у Росії українців.


 

Харківська обласна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатам у депутати Харківської обласної ради від місцевої організації партії "Опозиційний блок" на законних підставах - заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера.


трамвай с Wi-Fi и кондиционером


Киевский городской глава Виталий Кличко на "Параде трамваев" презентовал новый польский трамвай производства компании Pesa (одного из крупнейших в Европе производителей путевого транспорта), который прибыл в Киев.


 

За последние три месяца СБУ разоблачила и задержала 25 своих сотрудников за совершение различных преступлений. Об этом на брифинге сообщил председатель СБУ Василий Грицак, передает пресс-центр СБУ.