Пт, 2024-03-29, 06:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Фрегат Військово-Морських сил Збройних сил України "Гетьман Сагайдачний" 14 жовтня у західній частині Чорного моря провів спільні навчання типу PASSEX з кораблями флотів Болгарії, Румунії, США і Туреччини.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2015-10-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко привітав Києво-Могилянську академію з 400-літтям. "З 400-літтям, Києво-Могилянська Академія! Шануємо минуле, творимо майбутнє!", - написав глава держави в Twitter.


 

У Брюсселі підписано угоду про будівництво газопроводу між Польщею та Литвою. Магістраль призначена значно посилити енергетичну безпеку трьох країн Балтії – Литви, Латвії та Естонії


 

Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" визначив склад журі Міжнародної конкурсної програми 45-го фестивалю. Про це повідомили у прес-службі "Молодість".


 

Остання доба в зоні проведення антитерористичної операції минула без втрат. Про це на традиційному брифінгу у четвер розповів речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

"Покрова накрывает траву листьями, землю - снегом, воду - льдом", говорят в народе. А теперь и все защитники и защитницы Отечества, как когда-то казаки и воины УПА, будут под покровом Святой Богоматери.


 

Європейський центрбанк розіслав спеціальні буклети для співробітників 2,8 мільйона підприємств торгівлі та обслуговуючого сектора країн єврозони.


США проявляют настойчивое желание добиться проведения реформ в Украине и успешной борьбы с коррупцией. Вашингтон все настойчивее требует от Киева не только декларировать приверженность реформам, но и воплощать их в жизнь.


 

Українка Людмила Кіченок вийшла до другого кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Тяньцзіні (Китай) з призовим фондом 500 тисяч доларів. На старті змагань спортсменка з Дніпропетровська сенсаційно виграла у першої ракетки турніру.

 


 

Минула доба у зоні проведення антитерористичної операції пройшла без порушень Мінських домовленостей, що дало можливість продовжити обладнання позицій, готувати техніку та озброєння для відведення від лінії розмежування згідно Мінських домовленостей.