Чт, 2024-03-28, 23:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Чесні та прозорі вибори - це коли "ніхто не бере гроші за свій голос", заявив глава українського уряду Арсеній Яценюк у відеоролику "10 хвилин з прем'єр-міністром" 18 жовтня.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-10-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Центральна виборча комісія України зареєструвала спостерігачів за місцевими виборами в Україні від Європарламенту. Відповідну постанову від 17 жовтня 2015 за №467 оприлюднено на сайті ЦВК.


 

За словами прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, обіцянки кандидатів до місцевих виборів про те, що саме вони підвищать заробітні плати і пенсії, є міфом. Про це йдеться у відеоролику "10 хвилин з прем'єр-міністром".


 

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав чотири умови для проведення виборів на територіях Донбасу. Про це глава уряду заявив у передачі "10 хвилин з прем’єр-міністром" сьогодні, 18 жовтня.


 

 

За минулу добу в зоні проведення Антитерористичної операції на сході України двоє українських військовослужбовців дістали поранення.


 

Українське представництво в ООН буде просувати діяльність миротворчих місій і ідею боротьби з тероризмом. Про це заявив посол з особливих доручень Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба.


 

На сьогоднішній день немає можливості забезпечити соціальні виплати на окупованих проросійськими бойовиками територіях Донбасу. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.


 

Заступник голови Одеської ОДА Юлія Марушевська, яка днями буде призначена новим керівником регіональної митниці, називає своє призначення політичним.


 

 

Одеська обласна держадміністрація оголосила неділю, 18 жовтня, жалобним днем ​​у зв'язку із загибеллю людей в результаті аварії судна "Іволга" в Затоці.